Wij plannen voor deze zomer een nestje pupjes, voor meer info kunt u mailen en/of bellen met ons.

 

NICKY
JANSSEN

G-mail: tibetaantje001@gmail.com

TEL info: +31 (0)617369509

 

                                    

Welkom op deze site, hierbij wil ik mij eerst even voorstellen,mijn naam is Nicky Janssen, ik ben opgegroeid met de Tibetaanse Terrier, sinds 1999, met veel zorg en liefde fok ik af en toe een nestje Tibetaanse Terriers. Karakter, gezondheid van dit fijne ras staan bij mij hoog in het vaandel, de pupjes groeien op in huis en leren daardoor alledaagse geluiden kennen, dit is zeer belangrijk voor de socialisatie van de pups. De ouders van de pups zijn door middel van DNA onderzocht op mogelijke erfelijke afwijkingen, ook hebben de ouders een officieel HD onderzoek. De pupjes blijven tot 8 weken bij de mama waar ze veel van leren, de pups worden geŽnt,gechipt,4x ontwormd, gezondheidsverklaring dierenarts, koopcontract, en krijgen hun Paspoort. Natuurlijk ook een puppypakket met het voer dat ze gewend zijn om te eten en een knuffeltje met de nestgeur.

Voor meer informatie over dit fijne kindvriendelijke ras, verheug ik me op u telefoontje: +31 (0) 617369509

     
   
  WIJ ZIJN Lid van de E.G.C.N erkend door de Raad Van Beheer  
     
   
 

Gezondheid en een fijn karakter staan bij ons hoog in het vaandel!

 
     

De combinaties worden door ons zeer goed overwogen!  De moeder en de puppy`s worden elke 2 weken ontwormd,  de puppy`s krijgen rond de leeftijd van 6 weken  hun eerste puppy enting,  en krijgen een volledig gezondheidsonderzoek door de dierenarts, ook krijgen ze dan  hun Europees paspoort,  ze worden gechipt, de ouder dieren hebben het dna onderzoek gehad op mogelijke erfelijke afwijkingen en HD onderzoek

Op de leeftijd van 8-9 weken mogen ze dan naar hun nieuwe baasjes,  zijn er daarna nog vragen omtrent  b.v. de Opvoeding  dan vinden wij het fijn als u even belt of mailt!

   
     
  BEDANKT VOOR DE BELANGSTELLING EN ALS U NOG VRAGEN HEEFT KUNT U  E-MAILEN OF BELLEN.
Reactie Formulier
TEL info:  0031 (0)6 17369509